Remonttipalvelut S. Martiskainen OY logo

Pyydä tarjous


  Yritys

  Tietoja meistä


  Remonttipalvelut S. Martiskainen Oy on vuonna 2013 perustettu perheyritys. Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja olen minä, Sami Martiskainen. Olen koulutukseltani puuseppä ja minulla on noin 14 vuoden kokemus rakennusalalta. Olen työskennellyt sekä uudisrakentamisen että huoneistoremonttien parissa, myös puusepän työt ovat lähellä sydäntäni. Olen aina ollut kiinnostunut remontoinnista ja nauttinut käsillä tekemisestä.

  Jo nuorena miehenalkuna katselin, kun kummisetäni teki asiakkailleen laadukkaita remontteja omalla yrityksellään usean vuosikymmenen ajan. Tästä sain kipinän tehdä samaa työtä tulevaisuudessa. Peruskoulun jälkeen menin ammattikouluun puuseppälinjalle. Valmistumisen jälkeen veri veti kuitenkin huoneistoremonttien pariin. Puusepänkoulutuksen tarkkuudella kun tekee kaikki työnsä, silloin remontin lopputulos on aina ”jiirissä” eli viimeistelty ja hyvännäköinen.

  Yrityksemme toimintaperiaatteena on avoimuus ja asiakastyytyväisyys. Pyrimme aina sellaiseen lopputulokseen, että voimme olla ylpeitä työmme jäljestä ja että ennen kaikkea asiakas on tyytyväinen. Avoimuus näkyy kaikessa toiminnassamme, esimerkiksi laskut on eritelty yksityiskohtaisesti, ettei asiakkaalle jää epäselväksi mistä hän on maksanut. Huolehdimme asiakkaan kodista kuin omastamme, teemme työmme turvallisesti ja huolellisesti.

  Tarjoamme sekä yritys- että yksityisasiakkaille erilaisia rakentamiseen ja remontointiin liittyviä palveluita. Kanssamme toimii tiivis yhteistyöverkosto, jonka avulla pystymme toteuttamaan remontin kuin remontin. Kauttamme saa alkututkimuksen, suunnittelun, valvonnan ja toteutuksen alusta loppuun. Työskentelytavaksi tarjoamme kohteesta riippuen urakan tai tuntityön tai tarvittaessa molemmat.

  Ota yhteyttä niin toteutetaan yhdessä unelmiesi remontti!

  AA-Logo