Remonttipalvelut S. Martiskainen OY logo

Pyydä tarjous


  Saunaremontti Helsinki

  Saunaremontti suunnitteilla?

  Sauna on suomalaiselle tärkeä paikka. Sinne tullaan rentoutumaan ja irtautumaan arjen kiireistä. Siellä vietetään omaa aikaa pitkän päivän päätteeksi, jaetaan tarinoita ystävien kesken ja suunnitellaan maailmanvalloitusta työkavereiden kanssa. Mikäs siis sen parempaa kuin ammattitaidolla tehty sauna, joka antaa käyttäjälleen iloa moneksi hikiseksi hetkeksi!

  Toteutamme unelmiesi saunatilan

  Meiltä saat kaiken, mitä saunaremonttiin liittyy. Toteutamme saunaremontit Helsingissä kokonaisvaltaisesti Avaimet käteen -periaatteella. Työnjälkemme tavoite on aina pitkään kestävä lopputulos – hikoile siis huoletta lauteilla päivittäin ja kutsu saunailtaan ne riehakkaimmatkin kaverit! Meidän kauttamme saat laadukkaat lattia-, seinä- ja kattomateriaalit sekä juuri sinun tarpeisiisi sopivan suunnittelun.

  Oikea lauderatkaisu on osa onnistunutta kokonaisuutta

  Toimiva lauderatkaisu on sellainen, johon voit heittäytyä itse pitkällesi tai istuskella useamman saunojan kanssa. Me toimitamme ja asennamme erikoismitoitetut lauteet ja paneelit kaikenlaisiin tarpeisiin. Isommissa saunoissa lauteet voidaan asettaa vastakkain tai laittaa toiselle puolelle vaikkapa erikoisemmat puutuolit. Saat meiltä konsulttiapua saunakalusteiden sijoitteluun, asennuspalvelua unohtamatta!

  Hirsisauna, pihasauna vai moderneilla penkeillä varustettu design-löylyhuone? Me remontoimme saunan yhteydessä myös kylpyhuoneen, saunatuvan ja pukeutumistilat! Luodaanko luksuskylpylä vai mennäänkö perinteisempi puu edellä? Unelmien saunoja on yhtä monta kuin saunojia, ja heitähän Suomessa riittää!

  Kiukaat ja muut saunatarvikkeet

  Suunnittelu tehty, lauteet valittu, päätös kylpyhuoneen uusimisesta sinetöity, mutta yksi olennainen asia puuttuu – nimittäin kiuas, jonka saat totta kai kauttamme osana saunaremonttia! Haluatteko kokoontua saunaseuran kanssa tunnelmallisesti kiukaan ympärille? Siinä tapauksessa sijoittelemme pyöreän kiukaan keskelle löylyhuonetta. Vai sopisiko pienemmän saunasi nurkkaan paremmin kapeahko suorakulmion muotoinen kiuas? Onnistuu!

  Sauna ilman sopivaa kiuasta on kuin kiulu ilman kauhaa – eihän löylyistä tule silloin yhtään mitään! Kun tilaat saunaremontin kauttamme, autamme sinua valitsemaan löylyhuoneen ominaisuuksiin sopivan kiukaan paitsi ulkonäön, myös toiminnallisuuden huomioiden. Kauttamme saat myös muut saunatarvikkeet. Viimeistellään löylyhuone vaikkapa sisustukseen sopivalla käsintehdyllä lämpötilamittarilla!

  Saunaremontit käsityön ammattilaiselta

  Saunatilan remontoinnissa materiaalien valinta näyttelee isoa roolia. Erilaisilla materiaaleilla saunan tyyliä pystyy muuttamaan modernista perinteiseen, tyylikkäästä tunnelmalliseen. Vaikka materiaalin valintoihin vaikuttaa oleellisesti käyttäjän omat mieltymykset, on tärkeä kiinnittää huomioita myös esimerkiksi erilaisten puumateriaalien kestävyyteen. Autamme sopivien materiaalien valinnassa sekä valaistuksen suunnittelussa, jotta saavutetaan toivottu saunaelämys!

  Teetätä saunaremontti alan ammattilaisella Helsingin seudulla

  Kaipaa saunasi sitten pientä pintakäsittelyä tai suurempaa remonttia, me toteutamme saunaremontit Helsingin alueella ammattitaidolla. Työnjälkemme on laadukasta, huolellista ja tarkkaan suunniteltua kohteen koosta tai yksityiskohdista riippumatta. Me tiedämme, miten sauna kannattaa maalata, miten materiaaleja käsitellään tai miten rakentaa kokonainen sauna kaikki märkätilan vaatimukset huomioiden. Ota yhteyttä nyt – tehdään unelmistasi totta!

  Asiakassuhde on meille tärkeä

  Remonttipalvelut S. Martiskainen Oy pitää huolta remontoitavasta saunatilastasi. Räätälöimme yksityiskohtaisen palvelun, suunnittelemme työnkulun ja -tavan sekä huomioimme kohteen erityispiirteet. Vaikka joitain remonttiprojekteja on helppoa ja turvallista tehdä itse, kannattaa tarkkoja vesieristyksiä ja sähkötöitä vaativat remontit luottaa ammattilaisen käsiin. Kun saunan remonttiurakan hoitaa remonttipalvelu, jää sinulle vain löylyistä nauttiminen!

  Laadukkaan saunaremontin lisäksi panostamme aina luotettavan asiakassuhteen luomiseen. Meille on äärimmäisen tärkeää, että asiakasta informoidaan remontit etenemisestä sekä kaikesta, mitä työn yhteydessä ilmenee. Paitsi, että toteutamme viimeistellyn asiakkaan vision mukaisen lopputuloksen, haluamme luoda myös onnistuneen asiakaskokemuksen!

  Toteutamme unelmiesi saunatilan – meiltä saat kaiken, mitä saunaremontin toteutukseen liittyy:

  • Kokonaisvaltainen toteutus Avaimet käteen -periaatteella
  • Toimivat lauderatkaisut
  • Saunan suunnittelu omiin tarpeisiisi sopivaksi
  • Konsulttiapua saunan kalusteiden sijoitteluun
  • Asennuspalvelu kiukaalle ja kalusteille
  • Erikoismitoitetut paneelit ja lauteet
  • Kiukaat ja muut saunatarvikkeet
  • Muut saunan lattia-, seinä- ja kattomateriaalit