Remonttipalvelut S. Martiskainen OY logo

Pyydä tarjous


  Huoneistoremontit Vantaa

  Huoneistoremontti suunnitteilla?

  Remonttipalvelut S. Martiskainen Oy remontoi ammattitaidolla kaikenlaiset huoneistot Vantaalla.

  Kun koti näyttää ja tuntuu omalta, on siellä asuminen viihtyisää! Ehkä olet jo pidempään miettinyt pieniä parannuksia joko yhteen tai useampaan huoneeseen? Usein remontit venyvät tai jäävät tekemättä joko ajanpuutteen tai osaamattomuuden takia – ja joskus ei vain tiedä, mistä edes aloittaa. Tilaa apuun kokenut remonttipalvelu!

  Me räätälöimme remonttipalvelut aina yksilöllisesti, remontoitavan huoneiston erityispiirteet huomioiden. Jokainen kohde on ainutlaatuinen, ja siksi panostammekin projektin jokaiseen vaiheeseen erityisellä tarkkuudella. Oli kyseessä sitten asiakkaan oma koti, sijoitusasunto tai yrityksen toimisto, on viihtyvyys ja toiminnallisuus ensiluokkaisen tärkeää – laadukasta lopputulosta unohtamatta!

  Joskus huoneistoremonttia kannattaa harkita myös ennen asunnon myymistä. Kun työ tehdään ajatuksella oikeat yksityiskohdat huomioiden, saa asunnon arvoa nostettua pienilläkin ehostuksilla! Meiltä saat toteutuksen pitkällä kokemuksella.

  Tapetointi ja maalaustyöt

  Luodaanko tunnelmaa tehosteseinällä vai maalataanko saman tien kaikki seinät? Korvataanko isoäidin roosan värinen kukkatapetti vihdoin jollain modernimmalla? Remonttipalvelultamme tilaat maalaus- ja tapetointityöt Vantaalla joko yksittäisenä työnä tai osana suurempaa huoneistoremonttia. Kun uutta ilmettä lähdetään hakemaan, niin uusitaan sitten kunnolla!

  Seinien maalaukseen ja tapetointiin liittyy monta työvaihetta. On huolehdittava pintojen suojauksesta, edellisten tapettien asianmukaisesta poistamisesta sekä tietenkin kunnollisista työvälineistä. Kun tilaat työn ammattitaitoiselta remonttipalvelulta, ei sinun tarvitse huolehtia lopputulokseen vaikuttavista yksityiskohdista itse.

  Remonttia lattiasta kattoon!

  Laadukas lattiatyö on tärkeä osa viimeisteltyä huoneistoremonttia. Me suoritamme lattioiden uusimiset ja korjaukset, vedeneristystöitä ja lattialämmityskaapeleiden asentamista unohtamatta. Oli kyseessä sitten makuuhuoneen ilmeen uusiminen tai jokin suurempi muodonmuutos, teemme tarvittavat lattiatyöt jokaisen huoneistoremontin yhteydessä.

  Autotallista oleskelutila kokolattiamatolla? Makuuhuoneen parketin tilalle industrial-henkinen laatoitus? Sinulla on idea – meillä työkalut! Autamme mielellämme myös suunnittelussa ja annamme suosituksia niin ulkonäön kuin käytännöllisyydenkin suhteen.

  Kaapit, ovet, tasot ja kalusteasennus mittatilaustyönä

  Sinä näytät kaapin paikan ja me teemme siihen juuri sellaisen kaapin kuin haluat! Eteinen, keittiö, kylpyhuone, makuuhuone… Kaipaatko tilaa pitkille takeille, kymmenille kesäkengille vai haluaisitko enemmän laskutilaa kokkaamiseen? Toimitamme huoneistoosi kaapit, ovet ja tasot mittatilaustyönä. Teemme myös kalusteasennuksia ja tarjoamme laadukkaan toteutuksen lisäksi perusteellisen suunnittelun ja apua ideointiin.

  Mittatilaustyö mahdollistaa ratkaisut huoneiston pohjasta riippumatta. Kun remonttityö suunnitellaan huolella ja kaikki mahdolliset ratkaisut kartoitetaan, saadaan aikaan paitsi toimiva, myös kestävä lopputulos. Riittävä säilytys- ja työskentelytila on käytännöllisen huoneen ydin!

  Asiakkaan näköinen laadukas toteutus

  Toteutamme huoneistoremontit Vantaalla kaikki yksityiskohdat huomioiden – työnjälkemme tavoite on aina pitkään kestävä lopputulos. Kun tilaat huoneistoremontin kauttamme, saat remontin, jota ei helpoin perustein tarvitse uusia!

  Laadukkaan työn lisäksi panostamme aina luotettavan asiakassuhteen luomiseen. Meille on äärimmäisen tärkeää, että remontoitavan huoneiston omistaja pysyy ajan tasalla projektin etenemisestä. Asiakasta tiedotetaan kaikesta, mitä remontin edetessä tapahtuu. Mutkaton yhteydenpito ja joustava toimintatapa tekee projektista sujuvan ja stressittömän kaikille osapuolille!

  Toteutamme huoneistoremontit joko ns. Avaimet käteen -periaatteella tai yhdessä suunnitellen. Luotettavien yhteistyökumppaneidemme kautta huoneistoremontit hoituvat tarvittaessa täysin kokonaisvaltaisena toteutuksena. Näyttävä kattohuoneisto, pieni yksiö tai arkinen toimistotila, jokainen kohde on omistajalleen tärkeä – ja niin myös meille! Suoritamme jokaisen remontin samalla pieteetillä alusta loppuun remontoitavan kohteen koosta tai työmäärästä riippumatta.

  Meihin voit luottaa!

  Kun päästät meidät kotiisi tai muuhun remontoitavaan huoneistoosi, voit täysin luottaa, että kohtelemme sitä kuin omaamme. Remonttipalvelut S. Martiskainen Oy pitää huolta huoneistostasi, sen siivoamisesta sekä jo valmiista pinnoista. Vastuullisuus ja huolellisuus ovat tärkeitä arvojamme, ja haluammekin ennen kaikkea olla luottamuksesi arvoinen toimija. Räätälöimme remontin suunnitteluineen ja toteutustapoineen tarkasti huoneiston vaatimukset huomioiden. Me tiedämme, mistä aloittaa ja mihin lopettaa!

  Palkkaamalla kokeneen remonttipalvelun vältyt ongelmilta ja haasteilta, joita voi itse puuhaillessa ilmetä. Kun tilaat työn remonttipalvelulta, ei sinun myöskään tarvitse ostaa turhia työkaluja varaston nurkkiin lojumaan. Ja mikä parasta – erittelemme kaikki remontista tulleet rakennusjätteet ja toimitamme ne jätteenkierrätyspisteeseen. Silloin nekään eivät jää hoidettavaksesi!