Huoneistoremontit Espoo

Huoneistoremontti suunnitteilla?

Remonttipalvelut S. Martiskainen Oy toteuttaa ammattitaidolla kaikenlaiset huoneistoremontit Espoossa. Olipa kyseessä sitten pieni pintaremontti tai suurempaa työtä vaativa muodonmuutos, meiltä saat toteutuksen laadukkaasti ja luotettavasti!

Huoneistoremontti parantaa huomattavasti viihtyvyyttä ja asumismukavuutta. Remontoinnin kohteena voi olla vaikkapa kodin olohuone, makuuhuone tai jo pitkään vierashuoneeksi suunnitteilla ollut varastotila. Huolella tehty huoneistoremontti tekee paitsi asumisesta mukavampaa, myös nostaa asunnon arvoa!

Räätälöimme palvelut aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeita vastaavaksi ja remontoimme asuntojen lisäksi myös toimistoja ja muita toimitiloja. Meiltä saat palvelut mihin tahansa remontoimiseen liittyvään – aina suunnittelusta materiaalien valintaan ja toteutukseen. Sujuva työnteko on pitkän kokemuksemme tuotos!

Tapetointi ja maalaustyöt

Helppoa tehdä itse, mutta monin tavoin mukavampaa, kun ammattilainen hoitaa! Teemme maalaustöitä ja tapetointia Espoon alueella niin yksittäisenä työnä kuin osana suurempiakin remontoitavia kokonaisuuksia. Kun vielä mietit telojen ja pensseleiden valintaa ja ominaisuuksia, me olemme jo vetäneet seinääsi ensimmäisen kerroksen uutta väriä!

Kuitutapetti vai paperitapetti? Mitäs pohjatöitä tapetointiin kuuluikaan? Moni ratkaisee pulmat vain maalaamalla tapetin päälle. Sekin onnistuu, kun työ tehdään huolella ammattilaisen toimesta! Oikeilla välineillä ja tekniikalla taataan paras ja kestävin tulos. Remonttipalvelumme hoitaa tapetoinnit ja maalaustyöt helposti ja nopeasti mitä kinkkisimmissäkin kohteissa – lähtötilanteesta riippumatta!

Lattiatyöt laidasta laitaan

Toisin sanoen, lattiasta lattiaan! Oli remontoitavan kohteen lattia sitten huonokuntoinen, väärän värinen, väärää materiaalia tai siellä ei ole lattiaa ollenkaan, me teemme huoneistoosi laadukkaan ja kestävän lattian! Kokonaan uusi tai osittain kunnostettu – lattiasta saadaan pitkäikäinen, kun se on tehty huolella kohteen ominaisuuden ja käyttötarkoitukset huomioiden.

Uusimme lattiaruoteet, hoidamme vedeneristykset ja asennamme lattialämmityskaapelit. Mitä ikinä lattia vaatikaan, remonttipalvelumme toimittaa työn huoneiston koosta riippumatta. Autamme myös suunnittelussa ja materiaalin valinnassa. Annamme mielellämme vinkkejä niin ulkonäön kuin käytännöllisyydenkin suhteen!

Kaapit, ovet, tasot ja kalusteasennus mittatilaustyönä

Vaatehuone, keittiö, kylpyhuone, eteinen… Onko kotonasi liian vähän tilaa talvitakeille tai toimistollasi tarve pienelle keittiönurkkaukselle? Toimitamme huoneistoosi kaapit, ovet ja tasot mittatilaustyönä sekä autamme kalusteasennuksessa. Meiltä saat laadukkaan toteutuksen lisäksi innovatiiviset ratkaisut ja perusteellisen suunnittelun. Kun remonttityö hoidetaan huolella, tulee huoneistosi kaapeista, ovista ja tasoista paitsi kestävät, myös käytännölliset ja mieluisan näköiset!

Mittatilaustyö mahdollistaa mitä luovimmat ja haastavimmatkin toteutukset. Varsinkin erityisen pienissä, suurissa tai sokkeloisissa tiloissa käytännöllisin lopputulos saadaan aikaan tarkalla mittatilaustyöllä.

Asiakkaan näköinen kestävä toteutus

Toteutamme huoneistoremontit Espoossa kaikki yksityiskohdat huomioiden – tavoitteenamme on aina pitkään kestävä ja asiakkaan toiveiden mukainen lopputulos. Paitsi, että toimitamme viimeistellyn remontin, haluamme luoda myös luotettavan asiakassuhteen. Panostammekin aina kokonaisvaltaiseen asiakaspalveluun ja pidämme asiakkaan ajan tasalla remontin etenemisestä koko projektin ajan. Sujuva yhteydenpito ja joustavaa toimintatapa tekee remontista vaivatonta!

Huoneistoremontti voidaan toteuttaa ns. Avaimet käteen -periaatteella tai yhdessä suunnitellen. Käytämme luotettavia yhteistyökumppaneita, joiden avulla remontti hoituu kauttamme kokonaisvaltaisena toteutuksena. Iso tai pieni kohde, näkyvä tai yksityisempi huone – meille jokainen remontti on yhtä tärkeä remontoitavan kohteen koosta tai työmäärästä riippumatta! Jokainen projekti on uusi mahdollisuus tuottaa laadukasta työtä ja onnistuneita asiakaskokemuksia.

Pidämme huolta huoneistostasi!

Remonttipalvelut S. Martiskainen Oy pitää huolta remontoitavasta kohteestasi, kuten alan ammattilaisen kuuluukin. Olemme vastuullinen, huolellinen ja luottamuksesi arvoinen toimija. Räätälöimme toteutustavan, suunnittelemme työn kulun ja teemme huoneistoremontin tarkasti kohteen erityispiirteet ja vaatimukset huomioiden. Vaikka joskus voi tuntua hauskalta projektilta ottaa työn alle ihan vain se pieni pintaremontti, voi kokonaisuudesta muotoutuakin haastava taakka. Kun remonttipalvelu näyttää kaapin paikan, ei seinän tai lattian rakenteista löydy ikäviä yllätyksiä, jotka jäävät sinun ratkottavaksesi!